Sunday, October 3, 2010

Pertandingan Memancing Bai World Tasik Putri

Smalam, balik je dari kolam big boss memang aku landing tido kaw2...Sedar2 je da pukul 3.30 petang...perghh memang lena tido...Bangun2 je aku usha hp ada msg..


" bai world tsik puteri malam ini ptdgn pra midnight 1st 500, 2nd 200, ke 3 100, ke4 30, yuran mula rm 20 mula jam 9mlm - 1pg"


Apa lagi, memang kelam kabut la siap umpan patin ngan tongsan (ikan feveret time pertandingan mancing kat Bai World)...


Umpan Patin (Roti Potong Dadu Perisa Pandan)



Umpan Tongsan



Pancing yang dah lama tak bawak turun mancing..dah dekat 14 tahun umur pancing ni ( banyak berjasa ni)...malam tu aku bawak turun kat Bai World...


Ugly Stick USA blank & Shimano 5000






Bestnya pertandingan mancing ni sbb boleh mancing lepas gian n klu ada rezki boleh la bawak balik duit...hehe


Malam tu aku dapat bawak naik tongsan 7.64kg...TQ kepada otai2 bai world yg banyak turunkan ilmu & teknik main tongsan..

p/s: Time pertandingan semua ikan yang di tangkap kena release balik...malam pertandingan tu hujan lebat so, x sempat nak "snap-snap" pic ikan tu sbelum release..sorry..

4 comments:

  1. kagum..hehehe tak abis2 aku nih dengan kagum

    cantek la angle ko amik gambar..

    ReplyDelete
  2. Tahniah..dah menang duit tu, boleh la belanja kawan2..moga2 lain kali boleh menang lagi.

    ReplyDelete
  3. fuyoo... Mak aii...memang teruja bangat....nombor satu tuh...tapi nak tengok ikan tuh baru ade bukti hehehe

    ReplyDelete
  4. Bitter Sweet - TQ2 :)

    Syahira - Boleh2..hehe tp akak bayar la..

    Ainaaleesya - kalau nak tgk ikan tu, kena la ikut mancing skali...hehe

    ReplyDelete